Trollkarl

Sveriges roligaste magiker?

Tjänster

Ett magiskt utbud av tjänster


Genom sin kunskap och bredd kan Caroline Ravn erbjuda ett stort antal varierande tjänster för företag och organisationer. Caroline Ravn är en oerhört skicklig talare och fängslande inspiratör som väver in trolleriet och magin på ett härligt och professionellt sätt. Det kan röra sig om olika företagsevent, produktlanseringar, fängslande föreläsningar, leda galor eller konferenser till rena magi- och trollerishower vid olika events och festligheter. Caroline Ravn kan också skräddarsy framföranden efter ett färdigt företagskoncept som du själv bestämmer.


Här kan du läsa mer om olika shower och tjänster:

Trolleri- och magishower


Caroline Ravn erbjuder en fartfylld magisk show till företagsfesten eller konferensen. Caroline Ravn är en oerhört skicklig trollkarl och magiker med stor erfarenhet med medaljer från både Svenska Mästerskapen och Nordiska mästerskapen och har uppträtt i USA, Tyskland och Finland.Caroline Ravn har gjort en uppmärksammad Sverigeturné med sin egna show ”Where the Magic Happens”. Hon gör diverse trolleri- och magiuppträdanden runt om i Sverige och internationellt. Unikt för hennes shower är hon inte bara bjuder på shower i världsklass, utan att hon också varvar med rolig stand-up eller inspirerande storytelling. Vi garanterar en oförglömlig kväll med mycket interaktion med publiken. Caroline Ravn garanterar en oförgkömlig kväll med mycket interaktion med publiken.

Magiskt mingel till fördrinken

Om du behöver krydda ditt mingel bokar du in Caroline Ravn till fördrinken. När de förväntansfulla festdeltagarna står och minglar kommer Caroline genomföra sina olika häpnadsväckande trolleritrick, så kallad ”close-up magi” inför en garanterat imponerad och häpen publik. En riktigt effektiv och rolig ”icebreaker”!

Konferencier och storytelling

Caroline Ravn är en mycket skicklig och erfaren talare och erbjuder också rena konferenciersuppdrag och inspirerande samtal. Caroline Ravn kan leda konferenser och galor på ett professionellt och säkert sätt. Caroline Ravn är också en väldigt fängslande storyteller. Självklart varvar Caroline Ravn gärna med trolleri och magi för att få fram budskapet om så önskas. Med sin självsäkra framtoning, personliga stil och oerhörda skicklighet kommer hon att göra stort intryck

Skräddarsydda företagslösningar

Har ni ett specifika önskemål kan Caroline Ravn skräddarsy showen så det följer ett specifikt koncept. Det kan vara en produktlansering, företagets vision eller liknande. Caroline Ravns unika stil varvat med magi är oerhört effektfullt och tankeväckande.

Kontakta Caroline Ravn med dina idéer och funderingar via formuläret eller via e-post: [email protected]. För bokning: [email protected].

 

Boka professionella trolleri- och magishower, mingelmagi eller konferencier!