Trollkarl

Sveriges roligaste magiker?

Referenser

Caroline Ravn uppträder både i Sverige och internationellt med sina uppskattade shower och framträdanden. 

Här kan du se vad några tidigare kunder har att säga om sina upplevelser. 

”Caroline var otrolig som konferencier på vår galamiddag! Förmågan att fånga allas blick med historier, magi och skratt gjorde vår kväll oförglömlig!” 
Bafob AB

"Det var fantastiskt att ha Caroline här, hon förgyllde vår tillställning med hennes underbara energi och magi. Hon gav oss en upplevelse vi sent kommer att glömma!”
Alex Andersson, Majong AB

”När vi planerade för Basware Connect, vårt största event under året, ville vi ha någon underhållning som gick att kombinera med mingel och som skapade en bra stämning hos gästerna innan middagen. Vi hittade Caroline som vi hört gott om och skyndade oss för att boka in henne. Caroline höll en scenshow på ca 15 minuter som var rolig, spontan och häpnadsväckande. Efter det minglade hon runt bland våra 140 gäster och bjöd på många skratt och förbluffande ögonblick. Vi är otroligt nöjda med Caroline, hon levererade allt vi kunde önska och lite till. Vi kan varmt rekommendera henne!”
Mikaela Winberg, Basware

”Caroline var väldigt lätt att samarbeta med både innan och under genomförandet. Skicklig i sin roll som konferencier, bra fokus på scenen, roliga, trevliga intervjuer och jäkligt skickliga trollkonster som var specialdesignade för invigningen av sågverket. Kom med bra input och roliga idéer. Vi 100 % nöjda med Caroline i rollen.”
Contrast AB

”Framför ögonen får Caroline ”låst” gummisnodd att bli fri. Omöjligt att förstå och man bara skakar på huvudet. Så bra utfört! Ett lyckat framförande av Caroline som gick runt bland borden på vår mingelkväll.”
AFA Försäkringar

"Jag tycker att Carolines show innehöll både skickligt trolleri och en personlig berättelse där hon själv hade en stark scenpersonlighet."
Jonas Elverstig, Teaterintendent Gävle Teater

”Fantastiskt samarbete - Caroline var professionell och anpassade sitt program efter vår kund och målgruppen på plats. Bra och genomtänkt innehåll med klockren leverans. Vi skulle känna oss trygga att boka henne igen!”
Elina, Produktionsledare Blick

"Handelsgalan i Norrköping är ett av årets största happenings för många inom handelsbranschen. Tidigare år har bl.a. Sofia Wistam, Tilde de Paula och Thomas Järvheden hållit ihop kvällen, det här året bokade vi Caroline Ravn som konferencier med magiska inslag. En kväll som vi sent kommer att glömma - hennes timing och träffsäkerhet är svårslagen! Speciellt i kombination med trolleri och magi som förvånar och förundrar. Caroline har det där lilla extra utöver en vanlig konferencier. Från förfrågan till genomförande har det varit ett nöje att arbeta både med Charlotte på Profile Agency och med Caroline Ravn."
Anna Lundahl, Mötesfabriken AB

 

Personlig show, inte bara trolleri och magi