Trollkarl

Sveriges roligaste magiker?

Caroline Ravn

Långt ifrån en vanlig trollkarl

Caroline Ravn är unik! En oerhört skicklig kvinnlig trollkarl och magiker som gjort sig ett namn inom branschen. Faktum är att hon är en av världens främsta kvinnliga trollkarlar och magiker och en av endast två kvinnliga aktörer i Norden.

Men hennes föreställningar har inget att göra med den klassiska trollkarlen med trollstav som trollar fram kaniner ur hatten. Dessa shower är en blandning av spännande och tänkvärt historieberättande, stand-up och såklart massor med fängslande trolleri och magi. Caroline Ravn vill inspirera sin publik att inget är omöjligt, både genom sina egna fängslande berättelser från livet och genom en resa in i magins förtrollande värld.

Caroline Ravn garanterar att det kommer att bli en unik och oförglömlig kväll för hela företaget! Caroline Ravn har precis avslutat en Sverigeturné med den magiska och bejublade showen ”Where the magic happens”. Den hade premiär i Stockholm på Södra Teatern och spelades bl.a. på Victoriateatern i Malmö samt på Lisebergsteatern i Göteborg.

Läs recensionen från Magiarkivet.se av showen "Where the magic happens".

Caroline Ravnhar haft flera uppmärksammade trolleri- och magishower internationellt, bl.a. i New York, Tyskland och Italien. Lägg därtill ett flertal medaljer i Svenska och Nordiska Mästerskap. Caroline Ravn är också en skicklig och uppskattad konferencier som även gärna väver in trolleri och magi i sina framträdanden.

Bakgrund

Intresset för magi och trolleri kom tidigt i hennes liv genom en farfar som trollade för henne och lärde henne klassiska trolleritrick med kortlekar och andra klassiska attribut. Caroline Ravn slutade dock helt med trolleri under tonårstiden och efter en tuff skoltid med mobbing sökte hon sig till kyrkan och studerade Teologi i 4,5 år med målet att bli präst, men 2013, efter 15 års uppehåll från trolleriet, såg Caroline Ravn en magisk show i Stockholm och blev trollbunden med full kraft. Caroline Ravn åkte hem och började enträget öva in olika trick och sedan förändrades allt. Caroline Ravn var fast och hoppade omgående av teologistudierna och satsade helhjärtat på magin och trollerierna.

”Jag ber hellre om ursäkt än om tillåtelse”

Redan efter några intensiva månader hade Caroline Ravn gjort sig ett känt namn inom trolleribranschen. Idag är hon oerhört populär och är flitigt anlitad både i Sverige och utomlands. Hon åker land och rike runt varje vecka med olika shower, företagsevent och konferenciersuppdrag.
 

När helhetsupplevelsen är central